JUMBO X HAPPINESS CAFÉ

illustraties voor verpakking

In december 2021, lanceerde bij Jumbo Supermarkten deze collectie chocolades, ontwikkeld door het Eindhovense merk, The Happiness Café. Dit seizoensproduct lag in de schappen tijdens de gezellige feestmaanden. Ik vond het geweldig om deze wikkel én illustraties te mogen ontwerpen. In samenwerking met dit team van The Happiness, hebben we een mooi design gemaakt en ben ik enorm trots op het eindresultaat. Het voelt alsof deze producten nog maar nét de winkels uit zijn, maar het volgende product ligt alweer in de winkel! Te gek toch!? Wederom werkten we samen en ontwikkelden we een geweldig nieuw design voor de collectie van Pasen: glutenvrije haverkoekjes (in de smaken citroen/kokos en in pistache) & brownies met een verlaagd suikergehalte.

Voor dit verpakkingslabel ontwierp ik de illustraties. Het label; perfect passend bij de Happiness huisstijl, maar dan in de vrolijke Paas-tinten, gecombineerd met mijn eigen illustratie-stijl. Een jaar later (2023) ligt de koekjes collectie wederom te shinen in de supermarkt-schappen, in geselecteerde Jumbo winkels door heel Nederland en natuurlijk verkrijgbaar bij Happiness zelf!

De illustraties zijn met de hand gemaakt in gouache verf en exclusief ontworpen voor deze Happiness collectie.
Fotografie: door Audrey Victoria,  productfotografie koeken © The Happiness Café (Instagram), productfotografie door © Jumbo.