JUMBO X HAPPINESS CAFÉ

illustraties voor verpakking

In december 2021, lanceerde bij Jumbo Supermarkten deze collectie chocolades, ontwikkeld door het Eindhovense merk, The Happiness Café. Dit seizoensproduct lag in de schappen tijdens de gezellige feestmaanden. Ik vond het geweldig om deze wikkel én illustraties te mogen ontwerpen. En in samenwerking met dit team van The Happiness, hebben we een mooi design gemaakt en ben ik trots op het eindresultaat. Het voelt alsof deze producten nog maar nét de winkels uit zijn, maar het volgende product ligt alweer in alle Jumbo supermarkten van Nederland! Gaaf toch? Een collectie Paaskoekjes: glutenvrije haverkoekjes (in de smaken citroen/kokos en in pistache) & brownies met een verlaagd suikergehalte.

Voor dit verpakkingslabel ontwierp ik de illustraties. Hetzelfde ontwerp qua label, en natuurlijk in Happiness huisstijl, maar de kerstillustraties hebben hier plaats gemaakt voor een design in Paas sferen, uiteraard in mijn signature stijl.

De illustraties zijn met de hand gemaakt in gouache verf en exclusief ontworpen voor deze Happiness collectie. 

Fotografie: door Audrey Victoria,  productfotografie losse koeken © The Happiness Café (Instagram), productfotografie door © Jumbo.