JUMBO X HAPPINESS CAFÉ

chocolade verpakking & illustraties

Ik vind het geweldig dat ik al jaren mag samenwerken met het team van The Happiness Café. Ik ben dankbaar voor fijne, langdurige samenwerkingen en voor deze in het bijzonder. Buiten het feit dat het een merk is met een mooie visie, is het gewoonweg ontzettend leuk om met dit ambitieuze team samen te mogen werken.

Een andere reden is omdat er elke keer weer zo’n groei zit in de artworks die we samen ontwikkelen. Ik zie de happiness, de creatieve vrijheid, de ideeën die gaandeweg ontstaan en onze stijlen die zo goed matchen.

And just like that..

The Happiness Chocolate Factory lanceerde op 6 december, maar liefst 8 decemberchocolaatjes in alle Jumbo filialen in Nederland. Ik bedoel, dit is toch fantastisch nieuws? Ik herhaal: Happiness, Jumbo, héél Nederland?! Met trots heb ik dit packaging design gedaan met daarnaast natuurlijk, mijn signature illustraties!

In samenwerking met The Happiness Café ontwierp ik het label én illustreerde ik daarbij een aantal illustraties in kerst-sferen om de verpakking helemaal af te maken. De illustraties zijn met de hand gemaakt in gouache verf, exclusief ontworpen voor deze Happiness collectie. 

Fotografie door: © The Happiness Café en productfotografie door © Jumbo.