Tarieven

Ik ontwerp maatwerk design dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid of wensen van mijn klanten. Het is daarom moeilijk om een kant-en-klaar prijskaartje aan mijn ontwerpen te hangen. Om deze reden werk ik met een vast uurtarief van 75 euro (exclusief 21% BTW). Voordat elk project start maak ik een vrijblijvende offerte op waarin jouw wensen naar voren komen. Zo heb je meteen een duidelijk overzicht van de kosten en de mogelijkheden die bij jouw budget en aanvraag passen.

ILLUSTRATIES

75 EURO PER UUR*

Handgemaakt met waterverf. Combinaties met handlettering of kalligrafie zijn mogelijk. Custom illustraties op print worden aangeboden vanaf 99 euro per origineel.

(GRAFISCH) ONTWERP

VANAF 375 EURO*

Custom stationery design zoals geboortekaartjes, kerstkaarten en trouwkaarten. Ook bied ik grafisch ontwerp op maat aan voor bedrijven. Opdrachten die ik voorheen heb gedaan zijn bijvoorbeeld het ontwerpen van menukaarten en folders.

BRANDING

VANAF 600 EURO*

Jouw visuele identiteit (logo) en bijpassende huisstijl elementen (zoals stationery design, visitekaartjes, folders etcetera.). Maatwerk design dat perfect past bij de persoonlijkheid van jouw bedrijf.

*Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Check out this page if you’d like to read the pricing in English. Wil je deze pagina liever in het Engels lezen? Lees dan hier verder.