Greetingcard collections

limited edition verkoop

In 2018 ben ik gestart met het maken van een jaarlijkse collectie aan wenskaarten. Ik moet toegeven dat ik nog van de oude stempel ben wat dat betreft: ik ben fan van post, ja, op papier, door de brievenbus én het liefst nog handgeschreven ook!

En dan vind ik het nog nèt een tikkeltje specialer, als ik mijn eigen ontworpen kaartjes kan verzenden. Een stukje eigenbelang die ik toch graag wilde delen door ze te verkopen. Mijn eerste collectie in 2018 was binnen een mum van tijd uitverkocht. Het was een collectie voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, een-nieuwe-woning, een standaard-felicitatie, maar ook beterschapskaarten.

Deze kaarten waren gedrukt op vintage stuifmeel papier in combinatie met bruine kraft enveloppen en werden verkocht via mijn website. Helaas is deze set momenteel uitverkocht. 

Een jaar later wilde ik niet één maar twee collecties tegelijk lanceren. Een vrolijke wenskaartenset, puur voor verjaardagen. Met veel kleur, met mijn handgeverfde illustraties en dit keer ook met een eigen ontworpen typografie. Daarnaast maakte ik een set kaarten voor mijn favoriete tijd van het jaar: Christmas! Toch wel hét moment voor veel mensen om een kaart te versturen. Deze seasons’ greetings bevatte natuurlijk ook mijn illustraties, merry & bright kleuren en een eigen reeks aan letters.

Deze twee collecties werden verkocht via mijn website en Instagram. Helaas zijn ook deze sets momenteel uitverkocht. 

Fotografie door: Lott’s Photography, Audrey Victoria