Gemma & Rick

wedding stationery set

Voor Gemma & Rick mocht ik een volledige, custom, wedding stationery set maken voor hun droombruiloft in het prachtige Toscane, Italië.

De wens was om deze set natuurlijk ook in de romantische Italiaanse sfeer te gieten. Denk aan olijventakken, florals in roze tonen, bladeren in zachte mintgroene tinten,  lavendel accenten en mijn hand-lettering in combinatie met een elegante typografie. De goudfolie was een perfecte finishing touch om dit alles compleet te maken.

Voor deze set ontwierp ik een save the date, een trouwkaart, een klein kaartje met de planning en een klein kaartje voor de routebeschrijvingen voor de gasten. De laatste twee waren een bijzonder, leuke toevoeging aan de trouwkaart. Het gaf de planning voor het trouwweekend op een bijzondere manier weer, en ook de routebeschrijving was een fijn hulpmiddel om de gasten te helpen navigeren van en naar de trouw-venue. Elk item was in sync met elkaar, in stijl van deze Italiaanse droombruiloft. Om het nog persoonlijker te maken hebben we er ook handgeschreven naamkaartjes aan toegevoegd, voor aan de dinertafel, in de exact zelfde stijl als de hand-lettering van de stationery set. Talk about a finishing touch! 

Deze set is ontworpen aan de hand van de wensen van Gemma & Rick, alle uitingen zijn naadloos op elkaar afgestemd en passen perfect in deze zachte Italiaanse bruiloft stijl. Alle illustraties zijn handgemaakt en exclusief voor deze trouwcollectie gebruikt.