Zoey

geboortekaartje

Het ontwerpen van een geboortekaartje voelt altijd heel speciaal. Het feit dat ik deel kan zijn van zo’n speciaal moment uit iemands’ leven met een ontwerp van mij, is één van de beste dingen aan dit vak. Het ontwerpen van een geboortekaartje voor een little one coming into the world is écht fantastisch als je het mij vraagt. Deze keer was het nog nèt iets specialer omdat Zoey’s mama, één van mijn liefste en grappigste vriendinnen is, en we al ruim een decennia deze vriendschap delen.

De kersverse ouders wisten precies wat voor stijl en illustraties ze wilden voor hun kleine meisje, maar lieten genoeg ruimte over voor creativiteit. Alle illustraties en patronen zijn handgemaakt, in een modern, waterverf en botanisch thema (ik ben fan). Het kleurenpalet heeft zachte kleuren en is een perfecte match met de mintgroene bladeren, donkere patronen en de zwarte, krachtige typografie.

Dit soort geboortekaartjes zijn geheel gemaakt aan de hand van de wensen van de klant. Alle elementen zijn uniek voor dit kaartje ontworpen en worden daarmee echte ‘works of art’.