FOODIES IN HEELS

menukaart template

Één van de vele leuke dingen aan dit vak is dat ik met zoveel verschillende mensen mag samenwerken uit diverse (creatieve) sectoren. Zelf ben ik enorm fan van koken, culinaire recepten uit te proberen en continue nieuwe keukens te ontdekken. En natuurlijk word ik blij van uit eten gaan om steeds weer nieuwe favorieten aan het lijstje toe te kunnen voegen. Naast de culinaire beleving ben ik óók groot fan van het illusteren van food, of dat nu complete recepten zijn of een fotogeniek stuk fruit, I’m in! Je kunt je voorstellen dat dit één van de redenen was dat ik enorm blij was met deze aanvraag!

Want.. prachtige tafelstyling én heerlijke (gezonde) recepten? Dan ben je bij Foodies in Heels zéker aan het juiste adres! Maud benaderde mij met het idee voor een custom, menukaart-sjabloon. Templates die naadloos aansluiten bij de kleurrijke, Mediterraanse stijl van haar styling. Een sjabloon die ze kan hergebruiken en met het gemak: waar ze zelf de vrijheid heeft om menu-items te kunnen invoeren en laten drukken. Je kunt hier natuurlijk ook eindeloos in variëren met typografie. En zo, makkelijk een stijlelement toe te voegen aan het sjabloon: sierlijk of juist strak? Voor dit voorbeeld heb ik een klassieke stijl toegepast en een serif lettertype gebruikt.

Haar Instagram feed was voor mij een inspirerend moodboard om aan de slag te kunnen met de illustraties, en in één oogopslag haar stijl te leren kennen. In overleg creëerde ik hand-geverfde illustraties, kleurrijk maar passend bij de stijl. Veggies, citrusvruchten, olijftakken en eucalyptustakjes: een warme combinatie waarmee de Mediterraanse feeling ongetwijfeld naar boven komt.

Dit template is ontworpen en geheel op maat gemaakt voor Foodies in Heels. Alle elementen heb ik handgemaakt en geverfd en zijn exclusief ontwikkeld voor dit sjabloon.