Eindhoven print

limited edition verkoop

In februari 2022 bestond mijn bedrijf 10 jaar. En wat was het een fantastische tijd, waar ik veel heb beleefd en voor mooie klanten heb mogen werken. Een tijd waarin ik ontzettend veel heb geleerd, gelachen, geïnspireerd, gehaast voor deadlines, geëxperimenteerd, gefloreerd, gefaald en alles er tussenin.

Om dit jubileum te vieren wilde ik, naast de gebruikelijke, jaarlijkse verkoop in december, iets nieuws lanceren. Wat een hele collectie aan verschillende prints moest zijn werd er uiteindelijk slechts één. Maar, een bijzondere en wel heel gedetailleerde print. Een print van de stad waar ik ben geboren en getogen. Het Noord Brabantse Eindhoven. Ik had een poll gedaan op Instagram en dit idee kwam torenhoog terug naar voren in de votes. En natuurlijk doe ik daar dan met alle liefde iets mee!

Ik heb maandenlang met veel plezier aan deze print gewerkt en ik ben hartstikke trots op het eindresultaat. Deze print covered de highlights van deze geweldige stad. Bekende buurten en straatnamen. Ik heb het geheel met de hand getekend zoals je van mij gewend bent, in mijn signature tekenstijl. Dit creatief proces was puur genieten en het is altijd weer te gek om te zien hoe een idee vorm krijgt, steeds weer van vorm veranderd in het creatief proces en uiteindelijk nog gaver wordt dan ik zelf had verwacht. De print is inmiddels bijna uitverkocht, maar je kunt nog één van de laatste exemplaren bestellen via mijn Instagram account of per mail (zie highlight: print sales).

Fotografie door Audrey Victoria