ANGELA & MAURICE

wedding stationery set

Met verloofden in gesprek gaan over ideeën over hun grote dag blijft heel speciaal. Samen brainstormen over de wedding stationery is toch wel één van mijn favoriete momenten met klanten in dit vak. Ik sprak Angela & Maurice voor het eerst over hun ideeën begin 2020. En wat ik zo gaaf vind is dat we samen een design hebben ontworpen die zó tijdloos maar toch heel modern is. De wens was duidelijk: hand-lettering, florals, zachte kleuren, een moderne touch maar tóch klassiek (ik bedoel maar: te leuk toch om met deze wensen aan de slag te mogen gaan!?)

Voor deze newlyweds mocht ik een complete stationery ontwerpen, van een digitale save the date, dubbelgevouwen uitnodigingen, tafelkaartjes én bedankt-kaartjes voorzien van een heerlijk chocolaatje. Ik zeg dit vaker, dat ik het speciaal blijf vinden om voor een grote, onvergetelijke dag als deze iets te mogen bijdragen. Maar als collega van de bruid vond ik het éxtra geweldig om dit voor hen te mogen ontwerpen.

Alle illustraties en hand-lettering zijn met de hand gemaakt met aquarelverf. Het bruidspaar heeft gekozen voor drukwerk met een prachtige finishing touch: in goudfolie letters.