2021 GREETINGCARD COLLECTION

limited edition verkoop

Zoals traditie lanceer ik elk jaar rondom de feestdagen een limited edition verkoop. In 2021 had ik drie collecties wenskaarten ontworpen, die ik voor het eerst geheel, digitaal had uitgetekend. Klassieke kerstkaarten in de Christmas collection, de kleurrijke Congrats set boordevol vrolijke felicitaties in stijl. En tot slot, de Everyday collectie voor een fijne mix van verschillende, liefdevolle wensen.

Zoals je van mijn werk gewend bent zijn alle illustraties met de hand gemaakt. Van grof idee, slordige schets. naar een stijlvolle – tot in de puntjes uitgewerkte – set illustraties. Ik geniet altijd enorm van dit creatief proces.

Het was een feestje om deze kaarten uit te tekenen en ik was overweldigd door de vele bestellingen en onwijs leuke reacties die ik heb mogen ontvangen. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar!

Deze dubbele wenskaarten waren gedrukt op mat papier en aangeboden in combinatie met een bruine kraft envelop. Deze werden via mijn Instagram verkocht. De Congrats collectie is helaas uitverkocht. 

Fotografie door: Audrey Victoria