2020 Postcard Collection

limited edition verkoop

Ik heb deze collectie postkaarten in de meest bizarre en onzekere (COVID-19) tijd gemaakt. Een tijd waar ik langzaam maar zeker gewend raakte aan ons leven thuis. Het was ook een tijd waar het een heel stuk rustiger werd rondom mijn freelance business. Het was op het begin een lastige periode, maar uiteindelijk de uitgelezen kans om mijn skills verder te ontwikkelen. Ik wilde altijd al een nieuwe illustratieve lijn kaarten ontwikkelen, en daar waar ik eerder geen tijd voor had, had ik dat nu volop!

Ik kreeg een idee voor 5 verschillende illustraties, waarin ik stillevens van momenten vastlegde, die in deze tijd zo herkenbaar voor mij waren. Mijn inspiratie? Mijn thuiskantoor die ik plotseling dag in dag uit zag. De boeketten bloemen die ik wekelijks weer kocht om mijn woonkamer op te fleuren. De televisie waar ik zoveel meer tijd mee spendeerde om films en series te bingen (vanaf de bank, het bad of de crosstrainer welteverstaan). Mijn droom-tuin (aangezien we veel BBQ’en de afgelopen dagen), met in de achtergrond een prachtige bestemming om bij weg te dromen. En last but not least; een dreamy badkamer waar ik maar al te graag tijd doorbreng de afgelopen weken, met een boek, een kaarsje, een podcast (en natuurlijk staan hier de beruchte toiletrollen ook op).

Deze postkaartenlijn verkocht ik via mijn Instagram account in setjes van 5, gedrukt op mat kartonnen papier in A6 formaat. Deze collectie is momenteel uitverkocht. 

Fotografie door: Lott’s Photography, Audrey Victoria